(NE)tančírnou oslavili Den seniorů

NETANČÍRNA pro všechny generace - nádherná akce, kterou v roce 2021 Nadace Krása pomoci oslavila Den seniorů 1.10.!

Jako celebrity si připadali naši klienti, když je k Občanské plovárně přivezla rychlá a velmi pohodlná auta Mercedes. Děkujeme společnosti Fox Hunter za zprostředkování půjčení vozů značky Mercedes a hlavně bezpečnou jízdu!

Oko Galerie

Občanská plovárna – není místo v Praze, jako toto. Možnost bezbariérového přístupu – a když jsme u přístupu, hlásíme, že při chystání tohoto eventu jsme se nesetkali s žádnou komplikací, ba naopak!

Třešinka na dortu a neodmyslitelný parťák našich akcí – Albi se postaralo o výzdobu, díky kterému byl vstup do sálu jedinečným zážitkem a všichni jsme měli pocit, že tančíme pod zlatým nebem. Navíc se postarali o fotokoutek, a tak máme ty zážitky, usměvy a vzácná setkání uchované na památku.

Co si budeme dlouho pamatovat je program a celá produkce, za kterou patří velké díky Art4People – partě nadšených lidí, tanečníků a, troufáme si říct, našich dobrých přátel.

My jsme na místě měli svůj “prodejní stánek”, na kterém návštěvníci mohli přispět na projekt Doma bez obav a odnést si výrobky od našich partnerů. Za část z nich děkujeme Be Wooden.

Ke slavnostnímu podvečeru patří slavnostní nápoje – partner akce vinařství Ludwig nám jich připravilo desítky, různých barev a chutí. Šlo samozřejmě o vína, po kterých jsme se rychle odvázali k tanci!

Partnerem oslavy Dne seniorů byla i NN pojišťovna, které máme v týmu už dlouhou dobu a v naší spolupráci chceme pokračovat dál.

Protože naše Táňa slavila 15 let od zisku titulu Miss World, chtěli jsme překvapit i ji – a pomohla nám s tím Anička Kocourková, která upekla naprosto luxusní dort – děkujeme!

Na celou akci dohlížela Policie ČR – ovšem jen od stánku, kde představovali svou aplikaci Senioři v sítí o nebezpečích, která na seniory číhají na internet).  Ale stejně to byl fajn pocit – mít je v zádech, kdyby náhodou :-)

Rozloučení pro nás nebylo jednoduché. Za prvé se nikomu z nás nechtělo odejít a za druhé nevíme, kdy se zase uvidíme. Proto jsme rádi, že jsme u odchodu mohli všem ženám dát krásnou růži od Fleurop. A připravili pro nás ještě dvě nádherné kytice!

Musíme zmínit i Slevomat  - ti, kteří na něm přispěli na naši výzvu "Kafe pro babi a dědu", zajistili, že všichni senioři měli občerstvení zcela zdarma!

Těch lidí, kteří s námi vytvořili nezapomenutelný večer, je víc

- Zdeněk Pilecký (Zig Zag tap&swing), Adéla Zejfartová & Sunny Swing, Jeepers Creepers; Paradance, DJ James Wing & K. J. Sax,
- moderátorka Tereza Tobiášová, 
- naši kolegové a dobrovolníci
a všichni, kteří přišli

Chci se přidat

Sdílet stránky na:

Napište nám.

Newsletter